S-forvirring

Med Anne-Marie Meldgaards farvel som integrationsordfører er forvirringen total omkring Socialdemokraternes integrationspolitik. Det er lykkedes Mette Frederiksen og Thomas Adelskov med den røde fløj i Socialdemokratiet at køre Anne-Marie Meldgaard ud på et sidespor og underminere hende som integrationsordfører. Derfor har Anne-Marie Meldgaard naturligt taget sin afgang, fordi hun simpelthen ikke kan holde til at blive underløbet af et rødt flertal.

Det er dog positivt, at det nu pinligt tydeligt udstilles, at det er Socialdemokraterne, der løber fra sin aftale med regeringen, ikke omvendt. Det er også interessant at se, at de forslag som Socialdemokraterne nu går imod kæmpede de i forårets forhandlinger for at få medtaget. Hvad vil S egentligt? Forvirringen er total.

Forløbet efterlader en total forvirring omkring Socialdemokraternes integrationspolitik. Det er klart, at Helle Thorning-Schmidts garanti om at Socialdemokraterne vil fastholde regeringens udlændingepolitik ved et systemskifte, nu lyder lige så hult som Nyrups efterlønsgaranti. Socialdemokraterne må til at finde ud af, hvad det er, de vil. De kan ikke råbe op om, at de vil arbejde Venstre ud af regeringskontorerne, mens de løber fra deres aftaler. Helle Thorning-Schmidt må til at få styr på sit parti og begynde at sætte handling bag den megen løse snak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *