Rekordlav ledighed

Ledigheden oplevede med 5300 personer et markant knæk i september måned. Regeringen har nu sat rekord i den laveste ledighed i over 30 år. Det viser, at regeringens politik virker. Statsgælden afvikles planmæssigt, Danmark er blevet udpeget som det land med det bedste innovationsklima, erhvervsklima og det mest lykkelige folk, der efteruddanner sig mere end nogen andre i verden. Alt sammen under en fast økonomisk linje med et urokkeligt skattestop.

Socialdemokraterne har præsenteret et finanslovsforslag med både milliarder af ufinansierede løfter samt 20 mia. kr. mindre afvikling af statsgælden. Det er en uansvarlig økonomisk politik, som sætter Danmarks vækst og velstand over styr. Tiden er ikke til eksperimenter med velfærdsstaten, men en fast forbedring i et tempo, hvor alle kan være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *