V-MF’ere til kamp for Måbjergværket

Fire Venstre-medlemmer af Folketingets energipolitiske udvalg forlanger nu, at Regeringen finder en løsning så biogasanlægget i Måbjerg kan etableres. De fire folketingsmedlemmer er, Formanden for Energipolitisk udvalg og miljøordfører Eyvind Vesselbo, Energiordfører Lars Chr. Lilleholt, landbrugsordfører Jens Kirk, og Ellen Trane Nørby.
 
“Det er vores opfattelse, at de problemer, som hidtil har blokeret for, at der har kunnet findes en løsning, nu må ryddes af vejen, Vi ser projektet i Måbjerg som enestående på energi- og miljøområdet. Det kan være med til at løse en række problemer, herunder  fastholdelse af husdyrbestanden, fastholdelse og udvikling af nye arbejdspladser, give plads til mere natur og endelig støtte udviklingen af et bæredygtigt landbrug” , siger de fire V- folketingsmedlemmer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *