Verdens iværksættersamfund nummer ét

Med regeringsgrundlaget “Nye Mål” har regeringen sat ekstra fokus på iværksætteri i Danmark. Vi har bl.a. afsat 200 mio. årligt til skattelettelser for vækst-iværksættere, der formår at få nye virksomheder til at give overskud. Denne satsning på iværksætteri er vigtig, hvis Danmark i fremtiden skal stå stærkt i den globale økonomi. En sund iværksætterkultur en fundamental kilde til flere arbejdspladser og mere vækst i det danske samfund. Helt konkret er målet, at Danmark i 2015 skal være det land, hvor der startes flest vækstvirksomheder hvert år. I dag er Danmark ganske godt med, når det gælder opstart af nye virksomheder, men det er alt for få af disse virksomheder, som ender med at blive succesfulde væksthistorier. Det er her, forslaget om tre års skattelettelse for vækst-iværksættere kommer ind i billedet. Men det er ikke det eneste forslag regeringen barsler med. Ideer om iværksætterakademier og væksthuse, afbureaukratisering samt iværksætteri og innovation som tema i uddannelserne skal også bidrage til at gøre Danmark til verdens iværksættersamfund nummer ét.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *