2xfødselsdag med fuld fart over feltet

Hun er i den seneste analyse af professor på Århus Universitet Søren Risbjerg Thomsen og Altingets analytikere blevet spået en plads i Folketinget foran Venstres nuværende MFer Helga Moos. Det får dog ikke Sønderborgkredsens venstrekandidat, Ellen Trane Nørby til at sætte tempoet ned. Intet er afgjort før den sidste stemme er afgivet den 8. februar.

Tirsdag den 1. februar fejrer hun sin 25 års fødselsdag. Det bliver dog ikke en helt almindelig og afslappende fødselsdag. Kandidatens program bugner af indhold. Dagen er også den lokale Venstremand, Erling Lundsgaards fødselsdag. Han er formand for teknik og miljøudvalget i Sønderborg.

Sammen vil de to venstrefolk og fødselarer byde på en politisk snak og en fødselsdags-fastelavnsbolle til de forbipasserende på gågaden i Sønderborg. Her er alle velkomne.

Dagen byder også på et par debatmøder og uddelingsaktioner. Programmet for den 1. februar minder i omfang om de øvrige i valgkampen. Der er fart på og det er få minutter, som bliver spildt.

Ellen Trane Nørbys program for den 1. februar 2005
07.30 – 08.15: Uddelingsaktion Sønderborg Handelsskole
10.00 – 12.00: Debatmøde VUC i Sønderborg
12.15 – 13.00: EUC Sønderborg er vært ved en frokost
13.00 – 15.00: Debatmøde EUC i Sønderborg
15.30 – 16.30: De to venstrefolk og fødselarer Erling Lundsgård, formand for teknik og miljø udvalget i Sønderborg og Ellen Trane Nørby, folketingskandidat for Venstre i Sønderborgkredsen byder på en bid fødselsdagskage og en politisk snak på gågaden i Sønderborg.
16.30 – 17.00: Mødes med Sønderborgsborgmester AP Hansen, som vil overrække en buket blomster og byde på en kop kaffe og snak om valgkampen indtil nu.
18.00 – 19.00: Uddelingsaktion ved Vojens Ishockey stadion
20.00 : Internt Venstremøde og spisning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *