Ny S-smædekampagne

I pressen kan vi den 18. november læse, hvordan S er nået et nyt lavpunkt i sin smædekampagne. Man har produceret en række falske V-valgannoncer, hvor Venstre bl.a. lover nedskæringer. Løgnene er sendt via emails med opfordringen om at fortsætte den socialdemokratiske løgn. S er forhippet på at udstille Venstre som et nedskæringsparti. Man vil ikke forholde sig til, at der er blevet ansat 14.000 flere mennesker i den offentlige sektor og afsat 16 mia. kr. til forskning. S tyer til smædekampagner, fordi de simpelthen intet har at byde på selv. Det eneste, man har kunnet grave frem, er nogle gamle efterlønsgarantier. En ting er sikker, det er ikke det sidste, vi har set til S-smædekampagnen. Så lad dette være en påmindelse til de danske vælgere om, hvad der er i vente fra S under valgkampen. Man er nødt til at spørge sig selv, om dette parti er et troværdigt regeringsalternativ? Enten har Lykketoft godkendt smædekampagnen, eller også er den kørt bag hans ryg af ustyrlige partisoldater. Hvad er bedst?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *