Venstre holder, hvad vi lover!

I JydskeVestkysten den 10/11 kunne man under overskriften “Valgkampagne med glitter og glimmer” læse, hvordan Socialdemokraternes næstformand i Esbjerg Karen Maria Krog Madsen (KMKM) forsøger sig med amerikansk-inspireret’negative campaign’, en smædekampagne mod Venstre. KMKM mistænkeliggør et harmløst billede til en valgbrochure. Venstre skulle have svært ved at engagere humaniorastuderende påstår KMKM. Jeg er som specialestuderende på kunsthistorie, liberal og engaret medlem af Venstre vel et godt bevis på det modsatte. KMKM påstår i sit indlæg, at Venstre er som et dårligt vaskepulver. Et vaskepulver som snart bør kasseres. Hun siger, at vi nu har prøvet Venstre-varen i nogen år, og den holder ikke vand. Men hvad er det, der ikke holder vand? Er det skattestoppet, som har virket fra dag 1 (nu 1080 dage)? Er det 24-årsreglen? Sandheden er, at i Venstre holder vi, hvad vi lover. Men hvad får vi, hvis vi stemmer på S? Da vi præsenterede skattestoppet, hylede de socialdemokratiske grædekoner, at de var imod. Nu præsenterer de, hvad de selv tror er et kopiprodukt, et såkaldt “skatteloft”. Det indeholder mange Lykketoft-krumspring, men man kan nøjes med at spørge Socialdemokraterne, om pinsepakken ville kunne gennemføres med dette “skatteloft”. Det ville det, og det er vel ikke længere siden, at vi stadig kan huske, hvor ondt det gjorde. Da vi præsenterede 24-årsreglen, hylede socialdemokraterne igen. De var imod. Nu klæber de sig til Bertel Haarder i en grad, så selv en kærlig mand som Bertel synes, det kan blive for meget. Lykketoft insisterer nu på, at 24-årsreglen består uanset regeringsskifte eller ej. Det kan være lidt svært at holde styr på, hvad Marianne Jelved mener om den sag. Vi er i en lige uge, så hun er vidst enig i øjeblikket. Men kan Socialdemokraterne holde, hvad de lover? Vi kan jo prøve at spørge Karen Jespersen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *