Kontrol, censur, forbud, centralisering og smagsdommeri!

MADS PANNY, kandidat til Europaparlamentet for Socialdemokraterne, gav i TV Midt/Vest søndag den 16. maj udtryk for sin mening om chokoladecigaretter. Han mener, at de bør forbydes fordi de kan friste børn til at begynde at ryge. Lakridspiberne skal man dog holde sig fra, da man ikke på samme måde leger, at er en pibe på samme måde som man gør med cigaretterne.

Hvor vil jeg hen med det? Jo – alt dette er et meget godt billede på hvad Mads Panny og resten af Socialdemokraterne vil med det danske samfund og EU i fremtiden. De vil kontrollere, censurere, forbyde, centralisere og være smagsdommer på alles vegne.

Hvis det stod til Mads Panny vil der komme forbud på forbud fra EU, som vil hindre det frie valg og dermed indskrænke vores frihed til at vælge.

Jeg er fuldstændig enig i, at forbud og mærkning til tider er nødvendigt. Man bør for eksempel forbyde skadelige, kræftfremkaldende, hormonforstyrrende og giftige stoffer og kemikalier i vores produkter og fødevarer Fordi de er direkte skadelige for os som mennesker.

Men Når Mads Panny vil forbyde chokolade cigaretter, så er det en ren smagssag, som der ikke er noget belæg for. Mads Panny giver også et glimrende eksempel på hvad smagsdommeri er, når han udtaler, at han gerne vil forbyde chokolade cigaretterne, men ikke lakridspiberne. Panny påstår, at børn ikke på samme måde lejer med en lakridspibe som de gør med chokoladecigaretter. Det er da en påstand der kræver noget research.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *