Stop planøkonomien!

Med sovjetunionens sammenbrud troede mange, at det nu skulle være slut med planøkonomi og et politisk kontrolleret og overreguleret marked. Men sådan gik det ikke! Planøkonomien lever i bedste velgående i den europæiske landbrugspolitik. Det skal der gøres op med! Den europæiske landbrugspolitik er uhensigtsmæssig for os som forbrugere, for landmændene, der skal indordne sig under bureaukratiske systemer, tåbelige kvoter og reguleringer og for de mennesker, der lever i den fattige del af verden og som oplever, at deres egen produktion ikke er rentabel fordi vi dumper vores over produktion på deres markeder. Argumenterne er mange og klare. Landbrugsstøtten og den sidste rest af planøkonomi skal afskaffes nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *