DF – altid nok i sig selv

Jyllandsposten. Det er sørgeligt, at høre, hvordan Dansk Folkeparti med Udenrigsordfører Peter Skaarup i spidsen i de seneste dage har slået på tromme for at reducere EU’s budget til det rene ingenting. Dansk Folkeparti ønsker at skære i EU’s budget fordi de finder det helt forfærdeligt, hvis vi i Danmark skal være med til at bidrage til udvidelsen af EU. EU’s budget har siden samarbejdets begyndelse været med til på solidarisk vis at løfte Europas økonomier op på et højere niveau til gavn for os alle, både hvad angår stabilitet, handel og vækst. Udvidelsen af EU med 10 nye lande, hvoraf hovedparten er tidligere kommunistiske lande, som enten var indlemmet i Sovjetunionen, eller deciderede satellitstater for regimet, er ikke bare en stor historisk mulighed, det er også en forpligtigelse. Det er åbenlyst, at mange af de nye lande har behov for støtte til at genopbygge infrastruktur osv. At vende ryggen til det ansvar som ligger i at være medlem af et forpligtende samarbejde er direkte asocialt. Dansk Folkeparti har aldrig haft et problem med at Danmark siden vi blev medlem af EU har ”tjent” milliarder kroner på samarbejdet. Der til kommer alle de gevinster den danske relativt åbne og eksportorienterede økonomi har fået af handel i det indre marked. Det er først de sidste par år, at Danmark har været en marginal bidragsyder til EU. Dansk Folkepartis politik er asocial og det er åbenlyst at Dansk Folkepartis udmeldinger er udtryk for at de har nok i sig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *